
rohlicast
Tohle je podcast, který vás vezme tam, kde vzniká opravdové jídlo!
Moderátor Honza Albrecht vás v našem novém podcastu zavede přímo za těmi nejzajímavějšími farmáři, výrobci a dodavateli, díky kterým na Rohlíku najdete jen to nejlepší. Jaká je cesta sýru od farmáře až na váš stůl? Co se skrývá za dokonalou chutí řemeslného chleba? A jak vypěstovat jahody, po kterých se oblíznete až za ušima?
Každý díl odhalí příběhy plné vášně, kvality a poctivé práce, které stojí za produkty, jež milujete.
Protože za každým skvělým produktem je ještě lepší příběh. Pojďte ho objevit spolu s námi!
Nejnovější epizoda
#20 - Restaurace | KAMU (07.08.2025)
Předchozí epizody
- #19 - Kimchi | Martin Kudera & Živina 31.07.2025
- #18 - Pečivo | Ondřej Kuchař & Zrno Zrnko 24.07.2025
- #17 - Uzená ryba | Stanislav Trnečka & Trnečka Smoked Fish 17.07.2025
- #16 - Foodies | Adam Rundus 10.07.2025
- #15 - Kozí mléko | Kamila Sedláčková & Biofarma DoRa 03.07.2025
- #14 - Husa | Filip Töpfer & Husí játra 26.06.2025
- #13 - Maso | Martin Klouda & Maso Klouda 19.06.2025
- #12 - Itálie | Tomáš Černý & Dejvická 34 12.06.2025
- #11 - Marmeláda | Hana Šindlerová & Marmelády s příběhem 05.06.2025
- #10 - Zmrzlina | Jan Hochsteiger & Crème de la Crème 29.05.2025
- #9 - Pivo | Martin Urban & Pivovar Zichovec 22.05.2025
- #8 - Řeznictví | František Kšána & Ambiente 15.05.2025
- #7 - Pštros | Pavel Wieder & Farma Wieder 08.05.2025
- #6 - Mléko | Jaroslav Vaňous & ZD Sloupnice 01.05.2025
- #5 - Vejce | Miloš Mička & Vejce z Bystřice 24.04.2025
- #4 - Chřest | Jiří Šafář & Český chřest 17.04.2025
- #3 - Vepřové | Jiří Horák & Farma Choťovice 10.04.2025
- #2 - Chleba | Jaroslav Kozdělka & Eska 03.04.2025
- #1 - Máslo | Tomáš Kojetín & Farma Struhy 27.03.2025