VisitChef Podcast

VisitChef Podcast

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. 

Nejnovější epizoda

David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli (06.10.2025)

Předchozí epizody

  • Khanh Ta: Do menu Tara přepisuji vzpomínky z dětství. Sapa by jednou mohla vypadat jako Manifesto market 22.09.2025
  • Michal Nevrlý: 11 let baru Super Panda Circus. Party, které jsme zažívali na začátku, se tak trochu vrací 15.09.2025
  • Tomáš Kalina: Symposium Culinary Prague má být surová gastronomie 10.09.2025
  • Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat 15.08.2025
  • Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší 07.07.2025
  • Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti 16.06.2025
  • Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži 05.05.2025
  • Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech 28.04.2025
  • Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá 25.03.2025
  • Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu 03.03.2025
  • Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani 24.02.2025
  • Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství 27.01.2025
  • Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce 06.01.2025
  • Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny 03.01.2025
  • Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál 15.12.2024
  • Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan 24.11.2024
  • Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí 10.11.2024
  • Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu 20.10.2024
  • Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem 20.09.2024
  • Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči 18.09.2024

Další podcasty

Aplikace Rádio Česká

Aplikace Rádio Česká

Nainstalujte si zdarma Rádio Česká na svůj smartphone a poslouchejte své oblíbené rádiové stanice online.
Aplikace Rádio Česká