VisitChef Podcast
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.
Nejnovější epizoda
Jan Horák: Fine dining je možnost vařit na top úrovni. Zákazník je důvodem, proč jsme tady (01.12.2025)
Předchozí epizody
- Cynthia Vargas: Rum used to be a men-only domain, but that’s no longer the case. New challenges lie ahead
- Adrián Michalčík: The Key Element of a Good Cocktail Is Balance. And Sometimes That Gets Forgotten
- Simone Caporale: Being named the world’s best bar is nice, but life goes on
- Filip Bureš: Každou noc se svojí prací za barem připravuješ na Nikka Perfect Serve
- Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring
- Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring
- David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli
- Khanh Ta: Do menu Tara přepisuji vzpomínky z dětství. Sapa by jednou mohla vypadat jako Manifesto market
- Michal Nevrlý: 11 let baru Super Panda Circus. Party, které jsme zažívali na začátku, se tak trochu vrací
- Tomáš Kalina: Symposium Culinary Prague má být surová gastronomie
- Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat
- Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší
- Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti
- Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži
- Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech
- Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá
- Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu
- Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani
- Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství
- Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce
Další podcasty
Básníci české písničky
Fidel Gastro
Plodné hovory
Institut Moderní Výživy podcast
Táto, už to vím!
Learning English Vocabulary
Stará dobrá puberta
Odpolední show
Staří bílí muži
Fotbal speciál s FK Pardubice
Pohádky bratří Čapků
Červený nebo bílý?
The Skillful Art Of Manipulation | Mastering Psychology & Influence
Mezi řádky
KISS RADIO
Learning English For Work
Song Exploder
Řetězák
