VisitChef Podcast

VisitChef Podcast

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. 

Nejnovější epizoda

Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat (15.08.2025)

Předchozí epizody

  • Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší 07.07.2025
  • Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti 16.06.2025
  • Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži 05.05.2025
  • Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech 28.04.2025
  • Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá 25.03.2025
  • Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu 03.03.2025
  • Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani 24.02.2025
  • Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství 27.01.2025
  • Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce 06.01.2025
  • Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny 03.01.2025
  • Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál 15.12.2024
  • Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan 24.11.2024
  • Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí 10.11.2024
  • Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu 20.10.2024
  • Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem 20.09.2024
  • Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči 18.09.2024
  • Milan Zaleš: Ještě v roce 2018 jsme tu byli s Campari v plenkách. Negroni Week ukáže kreativitu barmanů 08.09.2024
  • František Dandáš: Globální finále barmanské World Class v Šanghaji bude jedno z nejostřejších vůbec, ale věřím si 02.09.2024
  • Peter Duranský: Každý kuchár dôjde do momentu, kedy už má všetkého dosť. Bocuse d´Or prezradí vaše vlastné nedostatky 25.08.2024
  • Jaroslav Slámečka: Stále hledám dokonalý šálek kávy. Přípravy na finále Coffee in Good Spirits pro mě byly jedno velké utrpení 12.08.2024

Další podcasty

Aplikace Rádio Česká

Aplikace Rádio Česká

Nainstalujte si zdarma Rádio Česká na svůj smartphone a poslouchejte své oblíbené rádiové stanice online.
Aplikace Rádio Česká