
VisitChef Podcast
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef.
Nejnovější epizoda
Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat (15.08.2025)
Předchozí epizody
- Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší 07.07.2025
- Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti 16.06.2025
- Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži 05.05.2025
- Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech 28.04.2025
- Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá 25.03.2025
- Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu 03.03.2025
- Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani 24.02.2025
- Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství 27.01.2025
- Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce 06.01.2025
- Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny 03.01.2025
- Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál 15.12.2024
- Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan 24.11.2024
- Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí 10.11.2024
- Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu 20.10.2024
- Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem 20.09.2024
- Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči 18.09.2024
- Milan Zaleš: Ještě v roce 2018 jsme tu byli s Campari v plenkách. Negroni Week ukáže kreativitu barmanů 08.09.2024
- František Dandáš: Globální finále barmanské World Class v Šanghaji bude jedno z nejostřejších vůbec, ale věřím si 02.09.2024
- Peter Duranský: Každý kuchár dôjde do momentu, kedy už má všetkého dosť. Bocuse d´Or prezradí vaše vlastné nedostatky 25.08.2024
- Jaroslav Slámečka: Stále hledám dokonalý šálek kávy. Přípravy na finále Coffee in Good Spirits pro mě byly jedno velké utrpení 12.08.2024