Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Nejnovější epizoda
Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky (21.10.2025)
Předchozí epizody
- Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra 14.10.2025
- Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality 07.10.2025
- Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty 30.09.2025
- Kuchařské čarování s bramborami 23.09.2025
- Masová roláda v několika obměnách a pár nápadů na úpravu cukety 16.09.2025
- Tipy kulináře Petra Stupky – španělská paella, jídla ze zvěřiny a kokosový koláč 09.09.2025
- Variace na téma lečo 02.09.2025
- Kuchařské čarování s rajčaty 26.08.2025
- Jak využít rajčata? Zapečte je, připravte polévku a domácí kečup 26.08.2025
- Asijská inspirace pro vaši kuchyni 19.08.2025
- Letní zelenina především v zapékané podobě 12.08.2025
- Rozmanité kuchařské variace na téma plněná zelenina 05.08.2025
- Pastrami, salát gado-gado, smažená rýže a další kulinářské tipy Petra Stupky 29.07.2025
- Tradiční pokrmy z oblasti Středozemí 22.07.2025
- Kuchařské čarování s houbami 15.07.2025
- Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem 08.07.2025
- Letní ovoce v kuchyni 01.07.2025
- Inspirace z italské kuchyně 24.06.2025
- Alpská kuchyně, zvláště pak tyrolská 17.06.2025
- Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod 10.06.2025