Tráva na talíři
Povídání o jídle, jeho produkci, udržitelnosti, zdravé výživě a všem, co souvisí s cestou jídla od trávy až po váš prázdný talíř.
Nejnovější epizoda
Chováme husy - udržitelně (01.10.2025)
Předchozí epizody
- Regenerativní pasení dobytka - přednáška Agrokomplex 2025 Nitra
- Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců?
- Dojení na pastvě a co znamená značení potravin grass fed, grass finished a pastured
- Slintavka a kulhavka jsou za dveřmi. Máme se bát?
- Vegetariánství nejen z pohledu výživových hodnot
- Zdravé potraviny rostlinného původu
- Jak moc v pohodě jsou průmyslové potraviny?
- Péče o přírodu ochranáři a týrání zvířat ve velkochovech
- Co ovlivňuje chuť masa?
- Co jíst a neotrávit se? A to zejména na cestách...
- Povodně - přímý vliv zemědělství na povodňové škody?
- Vyprdí nám krávy globální oteplování anebo krávy a skleníkové plyny
- Pěstujeme zeleninu a ovoce regenerativně
- Stav českého zemědělství a jeho příčiny
- Regenerativní hospodaření - v čem spočívá a jaké jsou výhody?
- Kde nakupovat zdravé potraviny?
- Vegetariánství a veganství
- Značka BIO zárukou kvality?
- Kuřecí maso zdravější než hovězí?
- Tráva na talíři se představuje
Další podcasty
Харанхуй Өрөө
Hradec Králové
Ostrava
Still Here Hollywood
Dear Daughter
She Knows Best
Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice
Pohádky na dobrou noc
Opravdové zločiny
Mezi řádky
Movie Witches
I'll Read What She's Reading
Candycane coffee
Čtenářský deník
Padni komu padni
Rasování
Svět podle Jakuba Koháka
Jezevec Chrujda
