Tráva na talíři

Tráva na talíři

Povídání o jídle, jeho produkci, udržitelnosti, zdravé výživě a všem, co souvisí s cestou jídla od trávy až po váš prázdný talíř.

Nejnovější epizoda

Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců? (28.06.2025)

Předchozí epizody

  • Dojení na pastvě a co znamená značení potravin grass fed, grass finished a pastured 04.06.2025
  • Slintavka a kulhavka jsou za dveřmi. Máme se bát? 03.04.2025
  • Vegetariánství nejen z pohledu výživových hodnot 19.03.2025
  • Zdravé potraviny rostlinného původu 13.01.2025
  • Jak moc v pohodě jsou průmyslové potraviny? 19.12.2024
  • Péče o přírodu ochranáři a týrání zvířat ve velkochovech 22.11.2024
  • Co ovlivňuje chuť masa? 03.11.2024
  • Co jíst a neotrávit se? A to zejména na cestách... 15.10.2024
  • Povodně - přímý vliv zemědělství na povodňové škody? 30.09.2024
  • Vyprdí nám krávy globální oteplování anebo krávy a skleníkové plyny 06.09.2024
  • Pěstujeme zeleninu a ovoce regenerativně 27.06.2024
  • Stav českého zemědělství a jeho příčiny 14.05.2024
  • Regenerativní hospodaření - v čem spočívá a jaké jsou výhody? 28.04.2024
  • Kde nakupovat zdravé potraviny? 14.04.2024
  • Vegetariánství a veganství 31.03.2024
  • Značka BIO zárukou kvality? 10.03.2024
  • Kuřecí maso zdravější než hovězí? 21.02.2024
  • Tráva na talíři se představuje 12.02.2024

Další podcasty

Aplikace Rádio Česká

Aplikace Rádio Česká

Nainstalujte si zdarma Rádio Česká na svůj smartphone a poslouchejte své oblíbené rádiové stanice online.
Aplikace Rádio Česká