
Tráva na talíři
Povídání o jídle, jeho produkci, udržitelnosti, zdravé výživě a všem, co souvisí s cestou jídla od trávy až po váš prázdný talíř.
Nejnovější epizoda
Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců? (28.06.2025)
Předchozí epizody
- Dojení na pastvě a co znamená značení potravin grass fed, grass finished a pastured 04.06.2025
- Slintavka a kulhavka jsou za dveřmi. Máme se bát? 03.04.2025
- Vegetariánství nejen z pohledu výživových hodnot 19.03.2025
- Zdravé potraviny rostlinného původu 13.01.2025
- Jak moc v pohodě jsou průmyslové potraviny? 19.12.2024
- Péče o přírodu ochranáři a týrání zvířat ve velkochovech 22.11.2024
- Co ovlivňuje chuť masa? 03.11.2024
- Co jíst a neotrávit se? A to zejména na cestách... 15.10.2024
- Povodně - přímý vliv zemědělství na povodňové škody? 30.09.2024
- Vyprdí nám krávy globální oteplování anebo krávy a skleníkové plyny 06.09.2024
- Pěstujeme zeleninu a ovoce regenerativně 27.06.2024
- Stav českého zemědělství a jeho příčiny 14.05.2024
- Regenerativní hospodaření - v čem spočívá a jaké jsou výhody? 28.04.2024
- Kde nakupovat zdravé potraviny? 14.04.2024
- Vegetariánství a veganství 31.03.2024
- Značka BIO zárukou kvality? 10.03.2024
- Kuřecí maso zdravější než hovězí? 21.02.2024
- Tráva na talíři se představuje 12.02.2024