
Krmítko
Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.
Nejnovější epizoda
Za kysaným zelím do Královehradeckého kraje: Kopr, křen, mrkev a hlavně zelí! (30.08.2025)
Předchozí epizody
- Za uzeným bokem s česnekovými floky do Moravskoslezského kraje. Nejdůležitější je výběr surovin 23.08.2025
- Za tvarohem do Ústeckého kraje: Krávy nás nepotřebují, my je ano 16.08.2025
- Za A2 mlékem na Jižní Moravu: Chlapi v hospodě si naše jogurty chválí 07.06.2025
- Za uzeným kaprem do Plzeňského kraje: Kosti, kůstky, kostičky 07.06.2025
- Za hovězím masem do zlínského kraje: My neučíme přírodu, to ona učí nás 07.06.2025
- Za křenem do středočeského kraje: Je šunková rolka stále nejlepším křenovým receptem? 07.06.2025
- Za česnekem do Libereckého kraje: Když nemáte váleček, použijte lodní hřídel 07.06.2025
- Za Lebedou zahradní do Pardubického kraje: Není salát, jako salát 07.06.2025
- Za svatojánskými ořechy do Olomouckého kraje: Rukama nám projde osmnáct tisíc ořechů 07.06.2025
- Za kmínovým olejem na Vysočinu: Začal jsem lisovat jako koníček 07.06.2025
- Za medem na Karlovarsko: Dobrý med musí pocházet z míst, kde je hezky 07.06.2025
- Za Šumavským bylinným do jižních Čech: Když byl Petr Čtvrtníček mladičký, stálo 9 korun 07.06.2025
- Med, česnek, Čtvrtníček, Franc! Letní putování za regionálními specialitami s jedinečnými moderátory 30.05.2025