
Pochoutkový rok
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Pochlubte se svým osvědčeným rodinným sladkým receptem a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun. Přihlaste se i vy >>
Nejnovější epizoda
Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025 (31.08.2025)
Předchozí epizody
- Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček 31.08.2025
- U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto 31.08.2025
- Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar 30.08.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 24. 8. 2025 24.08.2025
- Svatební koláčky jsou jak jednohubky. Podobně je i jíme, říká Ladislav Špaček 24.08.2025
- Chleba upečený v peci chutná prostě jinak. Přesvědčit se o tom můžete třeba v Chebu 24.08.2025
- Slavnostní koláče od Libuše Vaňkové ukrývají jen to dobré. Jsou vláčné a nadýchané jako peřinka 23.08.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 8. 2025 17.08.2025
- Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček 17.08.2025
- Český párek v rohlíku pochází z Budějovic. Vymyslel ho řezník Václav Masopust a dal mu jméno pikador 17.08.2025
- Nebeský koláč od Heleny Ročkaiové je jak jízda po Mléčné dráze 16.08.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 8. 2025 10.08.2025
- Je léto, dáme si nanuka. Co na to etiketa? 10.08.2025
- Konec plýtvání? Obchodní řetězce nabízejí křivou zeleninu 10.08.2025
- Chodské koláče od Vladislava Chaloupka podle receptury z roku 1890 jsou nebesky dobré 09.08.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 8. 2025 03.08.2025
- Zabraňme nešvaru z Ameriky. Led při podávání nepatří do sklenice s nápojem, ale do misky 03.08.2025
- Mirabelky skvěle chutnají i léčí, neplést si je se špendlíky 03.08.2025
- Žilinské řezy podle Blanky Imriškové jsou plné ořechů a kandovaného ovoce 02.08.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 7. 2025 27.07.2025