Pochoutkový rok
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Pochlubte se svým osvědčeným rodinným sladkým receptem a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun. Přihlaste se i vy >>
Nejnovější epizoda
Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 10. 2025 (19.10.2025)
Předchozí epizody
- Ukrajování a napichování sýra ze společného prkénka má své pravidlo. Znáte ho? 19.10.2025
- Skořicové pletence s pistáciemi podle Vojty Vrtišky 19.10.2025
- Češi milují mák a ten bílý je pokladem s oříškovou příchutí 19.10.2025
- Brusinková šifónová roláda od cukráře Vojty Vrtišky 18.10.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 10. 2025 12.10.2025
- Jak jíst rohlík nebo chléb ke gulášové polévce? Nebuďte jako dědeček z minulého století 12.10.2025
- Křehký koláč s mákem a švestkami od Vojty Vrtišky 12.10.2025
- Před 100 lety byl na Václavském náměstí v Praze otevřený Grandhotel Šroubek 12.10.2025
- Posvícenský merhovaný koláč od Vojty Vrtišky s tvarohovým krémem z bílé čokolády 11.10.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 10. 2025 05.10.2025
- Posvícenské hruškové koláče s krémem z lískových oříšků podle Vojty Vrtišky 05.10.2025
- Jak si na rautový talířek přemístit kyselou okurku? Bez vidličky se neobejdete, na ruce zapomeňte 05.10.2025
- Posvícenská lesní bábovka s pastinákem podle Vojty Vrtišky 05.10.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 9. 2025 28.09.2025
- Jak jíst hranolky? Kdy je konzumovat příborem a kdy můžete použít prsty? Radí Ladislav Špaček 28.09.2025
- Cukrovarnictví u nás ovlivnil slavný vojevůdce Bonaparte 28.09.2025
- Jablečné tartaletky od Dominiky Moldaschlové jsou křehké a mají chuť jak domácí štrúdl 27.09.2025
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 9. 2025 21.09.2025
- Dezertní příbor je speciální příbor, kterým jíme jenom zákusek. Víte, jak ho držet? 21.09.2025
- Řízko, knedlo, zelo. Pavlišovský nebo Úpický řízek je krajovou specialitou, která zasytí i chutná 21.09.2025