Pochoutkový rok
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Pochlubte se svým osvědčeným rodinným sladkým receptem a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun. Přihlaste se i vy >>
Nejnovější epizoda
Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 12. 2025 (07.12.2025)
Předchozí epizody
- Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí
- Vykostit rybu na talíři je malý obřad. Jak na to, radí Ladislav Špaček
- Marokánky s růžovou čokoládou od Josefa Maršálka
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 11. 2025
- Jak si do polévky přidat krutony nebo nudle podle bontonu? Radí Ladislav Špaček
- Historické vánoční cukroví mělo díky koření i zahřát. Překvapí ale i chutí a nápaditostí
- Pistáciové včelí úly podle Josefa Maršálka
- Pochoutkový rok 2025 vyhrál 100 let starý recept na kynuté rohlíčky máčené v másle. Vítězka slzela
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025
- Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček
- Posluchači Českého rozhlasu vybrali vítězný recept. Stalo se jím jablkové tiramisu
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 11. 2025
- Je v pizzerii slušné požádat o parmazán nebo pecorino navíc? Radí Ladislav Špaček
- Posvícenské hnětýnky od Vojty Vrtišky
- Česko je velmocí v pěstování máku, a tak mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 11. 2025
- Nehody u stolu jsou běžné. Kdy je čas odejít domů a kdy si oblek zvládneme vyčistit sami?
- Abertamský sýr se dostal z horských chalup až na slavnostní panské tabule
- Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 10. 2025
- Kde můžete spropitným urazit a odkdy se platí v Česku a v jaké výši, prozrazuje Ladislav Špaček
