Špetka chuti ze Zátiší
Špetka chuti ze Zátiší přináší inspirativní pohled do gastro světa z pohledu udržitelnosti, vyvážené stravy a sezónních novinek ze světa Zátiší Group. Připojte se k nám a ochutnejte špetku od každého tématu, kterou naši experti s láskou připravují.
Nejnovější epizoda
Votre Plaisir o sladkém, ryzích chutích, splněném cukrářském snu a taky o vanilkových rohlíčcích (04.12.2025)
Předchozí epizody
- Jiří Štift o tom, jak postavit gastro kolos, který funguje
- František Kšána, řezník, který vás naučí milovat maso
- Nové V Zátiší – slovanský kompas, nový design a nový začátek
- Ondřej Širočka – muž, co mění způsob, jak si nosíme jídlo a kávu s sebou
- Tomáš Jilík - jak chutná gastronomie z pohledu hosta
- Pavel Berky - mezi módou a kuchyní
- Martin Mňuk - ten, co loví houby pro nejlepší pražské podniky
- Jakub Smolka z Nordbeans o kávovém zákulisí
- Marcela Vuong: Mezi dvěma světy, mezi dvěma kuchyněmi
- Miroslav Lekeš z Gault&Millau o tom, jak se hodnotí restaurace
- Kateřina Kočičková alias Tři kopečky o zmrzlině, trendech a čemkoliv, co (ne)patří do kornoutku
- Chili Ta Thuy o jídle, hejtech a světě food influencerství
- Pavel Štěpánek o řízení Mlýnce, změnách v gastronomii a proč je důležité dívat se za roh
- Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi
- Darina Křivánková o tom, jaké život přináší šance
- Jana Jelič o kreativitě v kuchyni
- Czechfoodie o životě food influencerky
- Marek a Michal Borští ze Supernova Bakehouse nejen o croissantech
- Maroš Jambor z kuchyní michelinských restaurací k novému příběhu restaurace Zlatá Praha
- Martin Štangl o důležitosti lokálnosti a kvality surovin
Další podcasty
Podgast by Čoje
Hausbot Petra Horkého
Fantastický Podcast
Candycane coffee
The Downbeat
Chill Out Podcast
Premier Cast
Score: The Podcast
Tráva na talíři
The Avengers: Audio Drama
A Better You by Fernanda Ramirez
Ucho fotografie
Táto, už to vím!
Antivirus
Honest to a Malt
Smosh Reads Reddit Stories
Kuchařské čarování
Relatables
